پژوهشگران علوم پزشکی اعلام کردند که طی تحقیقات خود متوجه شداه اند که مصرف کمی آجیل در هر روز میتواند به مبارزه با دیابت و بیماریهای قلبی کمک کند.
گروهی از محققان دانشگاه ایالتی «لویزیانا» در آمریکا متوجه شدند افرادی که سه نوع آجیل از جمله گردو، پسته و بادام هندی مصرف میکنند نسبت به افرادی که آجیل مصرف نمیکنند، لاغرترهستند و سطح کلسترول خوب در خون آنها بالاتر و سطح پروتئینهای التهابی و بیماری قلبی در بدن آنها پایینتر است. آنها بر این باورند که در افرادی که آجیل استفاده میکنند، احتمال ابتلا به عوامل خطرسازی که میتوانند موجب ابتلا به سکته مغزی، دیابت و بیماریهای قلبی شوند، پنج درصد کمتر است. براساس نتایج این تحقیق مصرف کنندگان آجیل نسبت به افرادی که آجیل مصرف نمیکنند، وزن کمتر، شاخص جرم بدنی پایینتر و دور کمر کوچکتری دارند. شما هم اگر میخواهید به این نتایج برسید تنها کافی است روزانه بیش از یک چهارم اونس (۶۸/۳۹ گرم) آجیل مصرف کنید تا چهارعامل خطرساز یعنی چاقی شکمی، فشار خون بالاو سطح بالای گلوکز در شما هم ماننداین افراد کمتر شود.
منبع: